MARHA
november 20, 2015SZÁRNYASOK
november 20, 2015Minőségi hazai sertéshúsok frissen és fagyasztva
Minőségi hazai sertéshúsok frissen és fagyasztva.
Sertés karajfilé, szűzpecsenye, comb, lapocka csonttal és csont nélkül. Félsertés, kocsonyahús, apróhús.
Mit érdemes tudni a sertéshúsról?
Hazánkban a csirkehús után a leggyakrabban fogyasztott húsfajta a sertéshús. Azonban itt is, mint minden húsfajtánál figyeljünk a sertéshús származására.
Honnan lehet tudni milyen minőségű a hús?
A magyar sertés nagyon jó minőségű, válasszuk bátran. A sertéshús minősége pl. sütés közben azonnal kiderül, mert ha jó minőséget vásároltunk, akkor sütés közben kb. 10-15%-ot veszít minőségéből. Azonban, ha kevésbé jót sikerült vennünk, ami sok vizet tartalmaz, akkor 20-30% is lehet a sütési veszteség és a hús is keménnyé válik a sütés végeztével.
Készítse el különlegesen!
Nagyon jó választás lehet egy csontos sertéshús sütve grillen vagy parázson. A csont melletti részek sütés közben nagyon jó ízt adnak, mert ott vannak a zsírszövetek, amikben az ízek raktározódnak.
A sertésnél a gerinc melletti rész, a karaj, nem csak rántott húsnak készíthető el (ahogy a leggyakrabban szoktuk), szeleteltessük le csontosan, süssük elő kevés zsiradékon (olíva olaj, zsír) és utána sütőben süssük készre. Így egyáltalán nem lesz száraz és mennyeien puha és szaftos húst kapunk végeredményül. A különleges ízek kedvelői és az ínyencek készíthetik hosszú bordacsontra vágva vagy akár bőrrel együtt is (ez esetben válasszunk fiatal süldő sertésből, mert annak a bőre lágyabb és puhább).
Válasszon minket és garantáljuk, hogy
- a húsok megbízható forrásból származnak,
- minden általunk forgalmazott hús magas minőségű,
- gyorsan és pontosan teljesítjük a megrendeléseket (akár már másnapra),
- segítünk kiválasztani az Önnek szükséges terméket
- többféle kiszerelés és mennyiség közül választhat
- a széles választéknak köszönhetően biztosan talál igényeinek megfelelő terméket.