SERTÉS
november 20, 2015Kiváló minőségű hazai csirke, pulyka, liba és kacsa húsok frissen és fagyasztva
Kiváló minőségű hazai csirke, pulyka, liba és kacsa húsok frissen és fagyasztva.
Csirkemell filé, csirkecomb, csirkemell supreme, tanyasi csirke, pulykamell filé, libamáj, libacomb, pecsenye- és hízott kacsahús.
Miért kedveljük a csirkehúst?
Be kell ismernünk, hogy Magyarországon a leggyakrabban keresett hús a csirke. Ezt ismerik a legtöbben és készítik a legtöbben. Hogy miért? Könnyű és gyors elkészíteni, az ára pedig a többi húshoz képest alacsonyabb. A csirkénél nagyon figyeljünk a minőségre, mert sok helyről származó csirkehússal találkozhatunk az üzletekben.
Amiben biztosan nem fog csalódni, az a magyar csirkehús!
Ha ínyencek vagyunk, akkor keressünk tanyasi csirkét, de legyünk biztosak benne, hogy az. Mint minden többi más húsfajtából, csirkéből is csak előrecsomagoltat vegyünk, mert itt a címkén nyomon követhető az állat származása.
Unja már a csirkemell filét? Próbáljon ki valami mást!
A hagyományos megoldások helyett érdemes a csirkehús csontosan bőrrel megsütni, hiszen nem szárad ki és sokkal ízletesebb. Ha valami különlegeset szeretne, válassza a csirkemell supreme-t. A feldolgozás során a csirkemellet az első szárnytővel együtt bontják le a csirkéről, majd a csirkemellet kicsontozzák, de a bőr rajta marad. Egy adag kb. 170-200gr, így ideális egy fogásnak és nagyon jóízű, hiszen bőrös a csirkemell, tehát nem szárad ki és a szárnytőben pedig van egy kicsi csont is, ami sütésnél kicsit meg is pirul. Elkészíthetjük grillen vagy sütőben is, mindegyik verzió nagyon finom. Aki szeretné tovább fokozni az ízélményt, készítse tanyasi csirkéből.
További más bontási forma a felezett csirke supreme. Ezt úgy készítik, hogy a csirkét félbevágják, gerincét leveszik, combot és mellet kifilézik, a szárnyból csak az első mell felőli ízület (szárnytő) marad meg és az egész bőrösen van. A bőr fogja össze az egészet, ami sütéskor finom ropogósra sül. Van benne szárazabb (mell) és szaftosabb (comb) rész, ki kit szeret. Egy darab kb.350 gr és nagyon hamar elkészül a sütőben.
Válasszon minket és garantáljuk, hogy
- a húsok megbízható forrásból származnak,
- minden általunk forgalmazott hús magas minőségű,
- gyorsan és pontosan teljesítjük a megrendeléseket (akár már másnapra),
- segítünk kiválasztani az Önnek szükséges terméket,
- többféle kiszerelés és mennyiség közül választhat,
- a széles választéknak köszönhetően biztosan talál igényeinek megfelelő terméket.
Eladási statisztikáink alapján legnépszerűbb termékünk a csirkemell. A többi húsfajta bőven ezután kullog, egyik sem tudja megszorítani a csirke egyeduralmát.
Friss csirkehúsaink kizárólag Magyarországról származnak: biztonságos, HACCP minősítéssel rendelkező, folyamatos állatorvosi ellenőrzés alatt álló baromfiüzemből. Ezáltal állandó, egyenletesen jó minőséget tudunk biztosítani.
A friss csirke szavatossági ideje gyártástól számítva 5 nap. Mivel minden hétköznap érkezik üzemünkbe friss csirkehús, így tudjuk garantálni, hogy vásárlóink mindig friss árut kapnak.
Nem titok, hogy az áruházunkban kapható csirkék nagyobb része üzemi körülmények között nevelkedő csirke, nem háztáji kapirgálós. De arról biztosíthatjuk vásárlóinkat, hogy minőségben ezek a magyar csirke húsok magasan verik import társaik zömét.
A tanyasi csirke már egy magasabb minőséget képvisel, magasabb áron is természetesen. A tartásából kifolyólag nagyjából dupla annyi idő alatt éri el a vágósúlyt, mint ipari környezetben nevelkedő társai. Szigorú szabályok vonatkoznak a táplálására, tartásának módjára. Csak a megfelelően tartott csirkét nevezhetjük tanyasinak. A Mastergood tanyasi csirke családja elérhető nálunk is.